Maksutavat

Maksutapoina Kirppanoiden ryhmissä ovat:

 

Maksaminen tilisiirrolla

Lasku maksetaan eräpäivän mukaan tilisiirrolla. Saat laskun automaattisesti sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen ja laskun tiedot ovat nähtävillä myös ilmoittautumispalvelussa omissa tiedoissasi. Sinun ei tarvitse toimittaa maksusta kuittia ohjaajalle. Voit valita laskun joko yhdessä tai kahdessa erässä. Mikäli haluat laskulle lisää maksuaikaa, laitathan sähköpostia. Valitessasi laskun useammassa erässä, huolehdithan itse, että muistat maksaa seuraavan laskun eräpäivään mennessä. Molemmat laskut lähetetään heti ilmoittautumisen yhteydessä. Voit tarvittaessa tarkastella omia laskujasi myös kirjautumalla Jäsentieto-palveluun omilla tunnuksillasi. Löydät laskun tiedot kohdasta "omat tiedot".


Maksaminen liikuntaseteleillä


Huomioithan, että työnantaja antaa setelin työntekijälle tämän henkilökohtaiseen virkistäytymiseen, joten sillä ei voi maksaa tunteja, joissa lapset käyvät ilman vanhempia.

Mikäli lähetät setelit meille kirjeenä, huomioithan, että emme ota vastuuta postin mahdollisesti kadottamista lähetyksistä. Lähetäthän siis setelit kirjattuna kirjeenä, jos haluat saada varmistuksen postin perille menemisestä. Laitamme kuittauksen, kun olemme saaneet setelit ja kirjanneet maksun järjestelmäämme.

 

Maksaminen sähköisellä saldolla

Mikäli maksat laskun osittain tai kokonaan Smartum-saldolla, Edenredin liikuntaedulla, Eazybreakin saldolla tai ePassilla, ole hyvä ja täytä tämän sivun alareunassa oleva lomake. Lähetä lomake meille sähköisesti painamalla alhaalla olevaa lähetä-painiketta.

 

Smartum-saldo

Smartumin saldolla voit maksaa saamasi laskun osittain tai kokonaan. Maksu suoritetaan avoimena maksuna kirjautumalla omaan Smartum-verkkopalveluun osoitteessa www.smartum.fi ja etsimällä Kirppanat käyttökohdehausta. Sinun ei tarvitse tulostaa maksusta tositetta, vaan riittää että ilmoitat maksusta sähköisesti sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Mobiilimaksu Edenredillä


1. Lataa ensin maksuton MyEdenred-sovellus sovelluskaupastasi hakusanalla ”MyEdenred”. 
Valitsethan Suomen MyEdenred-mobiilisovelluksen.
2. Käytä MyEdenred-palvelun tunnuksia tai luo uudet – samat tunnukset käyvät sekä mobiilisovellukseen ja MyEdenred-verkkopalveluun.
3. Siirry maksamaan sovelluksella. Mobiilimaksupainike löytyy MyEdenredin saldo- ja tapahtumatiedot -sivulta.
4. Valitse etu jota haluat käyttää.
5. Etsi liikuntapaikka (Kirppanat) hakutoimintoa käyttäen.
6. Syötä summa.
7. Vahvista maksu ja merkitse kuitti käytetyksi.

Sinun ei tarvitse tulostaa maksusta tositetta, vaan riittää että ilmoitat maksusta sähköisesti sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Tarkistamme maksut järjestelmästä noin kerran viikossa. Kirjaamme maksusuorituksen laskullesi ja saat maksusta kuitin sähköpostiisi. 

Eazybreak

Käyttöönotto

1. Lataa EazyBreak puhelimeesi tai mene osoitteeseen https://eazybreak.fi/ ja kirjaudu sisään
2. Hae toimipaikkoja -valinnan kautta löydät Kirppanat

Maksaminen Sovelluksella:
- Avaa sovellus ja kirjaudu sovellukseen käyttäjätunnuksellasi
- Valitse toimipaikka, jossa haluat seteliä käyttää
- Tarkista tilauksen tiedot
- Vahvista tilaus Maksa -painikkeella

Saat mobiilisetelin/maksukuitin näytöllesi. Lähetä kuva osoitteeseen laskutus(at)kirppanat.fi tai vaihtoehtoisesti täytä alla oleva lomake “Lomake seteleillä / saldolla maksamisesta ilmoittamiseen. Muista mainita ilmoituksessasi, mitä laskua maksusuorituksesi koskee.

Maksaminen nettitilin kautta
- Kirjaudu EazyBreak -käyttäjätillillesi tunuksillasi
- Valitse Tänään -sivun listalta toimipaikka, jossa haluat setelin käyttää. Käytä tarvittaessa Hae toimipaikkoja -toimintoa.
- Valitse Tilaa ja Maksa. Tarkista tilauksen tiedot.
- Vahvista tilauksesi Maksa -painikkeella

Saat mobiilisetelin/maksukuitin näytöllesi. Lähetä kuva osoitteeseen laskutus(at)kirppanat.fi tai vaihtoehtoisesti täytä alla oleva lomake “Lomake seteleillä / saldolla maksamisesta ilmoittamiseen. Muista mainita ilmoituksessasi mitä laskua maksusuorituksesi koskee.

 

ePassi

Ilmoita meille eräpäivään mennessä ePassi-maksusta sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

1. Soita valtakunnalliseen ePassi -numeroon 0200 49 000

2. Näppäile viisinumeroinen ePassi -tunnus. Järjestelmä tarkistaa saldosi ja kertoo minkä arvoista SporttiPassia olet tilaamassa ja pyytää vahvistamaan tilauksen painamalla #-näppäintä.

ePassi-tunnukset ovat:

ePassi-tunnus 1: 20352 (132,00 €) Kausimaksu (päivä)
ePassi-tunnus 2: 20353 (468,00 €) Kausimaksu (ilta)
ePassi-tunnus 4: 21444 (98,00 €) BabyPilates (6 krt)
ePassi-tunnus 5: 21445 (112,00 €) MamaPilates (6 krt)
ePassi-tunnus 7: 21447 (198,00 €) Kausimaksu kahdesta (päivä)
ePassi-tunnus 8: 29586 (252,00 €) Kausimaksu kahdesta (ilta)
ePassi-tunnus 9: 29587 (10,00 €) osamaksu
ePassi-tunnus 10: 29588 (100,00 €) osamaksu
ePassi-tunnus 11: 29589 (70,00 €) osamaksu
ePassi-tunnus 12: 29590 (50,00 €) osamaksu
 

 

3. Saat puhelun jälkeen tekstiviestillä kuittauksen maksun suorittamisesta. Sinun ei tarvitse näyttää tekstiviestiä ohjaajalle, vaan tarkistamme maksun järjestelmästä ja kirjaamme maksun maksetuksi kauden aikana.

Jos haluat suorittaa SporttiPassilla muun suuruisen maksun, laita viestiä alla olevalla lomakkeella, niin voimme tehdä veloituksen toimistolta käsin. 

Lomake ePassin osamaksuveloitusta varten


Lomake seteleillä / saldolla maksamisesta ilmoittamiseen