Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ja rekisteröityminen onnistuvat alla olevien painikkeiden kautta.

Ilmoittautuminen syksyn 2018 tapahtuu seuraavasti:

- ma 25.6. asti ennakkoilmoittautuminen vain kevään 2018 ryhmäläisille, samaan ryhmään, kuin kevätkaudella sähköisen ilmoittautumispalvelun kautta
- mahdolliset ryhmänvaihtotoiveet voi lähettää sähköisellä lomakkeella
- ilmoittautuminen uusille ryhmäläsille alkaa ke 27.6. klo 10 sähköisen ilmoittautumispalvelun kautta

Sydämelliseti tervetuloa mukaan toimintaamme ja nauttimaan liikunnan ilosta! 

 

Syyskauden aikataulut löydät täältä:

- Viikkotunnit ja Baby-kurssit

Kurssit raskaana oleville ja synnyttäneille (ilman lasta) 
 

Vahvistus- ja maksutiedot

Voit laittaa sähköpostia, jos ilmoittautumisen tai rekisteröinnin kanssa on ongelmia. Gmail ei aina vastaanota ilmoittautumisohjelmasta lähetettyjä vahvistus ja maksutietoviestejä. Tarkistathan siis roskapostikansiosi, mikäli et saa sähköpostiisi ko. viestejä automaattisesti ilmoittautumisen jälkeen. Löydät omat ilmoittautumisesi ja laskusi myös ilmoittautumispalvelusta, kohdasta "omat tiedot". 

Maksu erissä
Mikäli valitset maksutavaksi laskun kahdessa erässä, huomioithan, että ohjelma lähettää molemmat laskut automaattisesti antamaasi sähköpostiin heti ilmoittautumisen jälkeen. Laitathan siis itsellesi ylös toisen laskun eräpäivän, sillä siitä ei tule erillistä muistutusta.

Tutustuthan etukäteen peruutusehtoihimme.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme! 

Ilmoittautuminen viestillä


Mikäli sinulla on ongelmia Jäsentieto-ohjelmaan rekisteröitymisen tai kirjautumisen kautta, voit ilmoittautua myös alla olevalla lomakkeella. Huomioithan, että osa ryhmistä on jo täynnä. Laitamme viestiä, kun olemme käsitelleet ilmoittautumisesi ja ilmoitamme, mahdutko mukaan ryhmään.