Poissaolojen korvaaminen

Käytössämme on kaksi eri varauskäytäntöä; toinen raskaana olevien ja synnyttäneiden kurssilaisille (keskustan salin ryhmät) ja toinen viikkotunneille ja Baby-kursseille osallistuville. Poissaolot tulee korvata saman jumppakauden aikana.

 

Keskustan salin kurssilaisille (MamaPilates, Mammajooga jne.)

Poissaolojen korvaamisen edellytyksenä on, että olet ilmoittanut omasta poissaolostasi sähköisellä lomakkeella viimeistään poissaoloa edeltävänä päivänä klo 18.00 mennessä ja että korvaavalla tunnilla on tilaa. Keskustan sali on pieni, joten sinne ei mahdu korvaajia, mikäli ryhmän osallistujista joku ei ole perunut osallistumistaan etukäteen. Mikäli varauspalvelussa ei ole vapaana sopivaa korvaustuntia, voit ilmoittautua jonoon korvaaville tunneille. Laitamme tekstiviestiä, jos ko. tunnille tulee peruutuspaikka ja mahdut mukaan. Usein peruutuksia tulee edellisenä iltana.

>> Ilmoita omasta poissaolostasi sähköisellä lomakkeella
>> Siirry varmaamaan korvaava tunti (keskustan salin kurssit)

HUOM! Korvaustunnit lisätään ilmoittautumispalveluun kauden ensimmäisen viikon aikana. Valitse ilmoittautumisen tyypiksi pudotusvalikosta:
- Keskustan salin korvaustunnit

-------------------------

Viikkotunnit sekä Baby-kurssit

Huomiothan, että korvaussysteemi on tarkoitettu satunnaisten poissaolojen, kuten sairastapausten korvaamiseen. Korvaamassa voi käydä viikkotuntien osalta max. 3 krt / kausi. Mikäli kyseessä on pidempiaikainen sairasloma, otathan yhteyttä. Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa.

Kevätkauden tunnit lisätään varauspalveluun kauden alkamisen jälkeen. 
Jokaiseen ryhmään otetaan korvaajia ryhmästä riippuen 1-2 / kerta. Valitse ilmoittautumisen tyypiksi pudotusvalikosta:

- Viikkotuntien ja Baby-kurssien korvaustunnit


>> Siirry varmaamaan korvaava tunti (Viikkotunnit ja Baby-kurssit)

-------------------------