Poissaolojen korvaaminen

Huomioithan, että käytössämme on kaksi eri varauskäytäntöä; toinen raskaana olevien ja synnyttäneiden kurssilaisille (Kirppanoiden keskustan salin pienryhmät, joihin osallistutaan ilman lapsia) ja toinen viikkotunneille ja Baby-kursseille osallistuville. Poissaolot tulee korvata saman jumppakauden aikana.

 

1. Kirppanoiden keskustan salin pienryhmäläisille (MamaPilates, Mammajooga jne.)

Poissaolojen korvaamisen edellytyksenä on, että olet ilmoittanut omasta poissaolostasi sähköisellä lomakkeella viimeistään poissaoloa edeltävänä päivänä klo 18.00 mennessä ja että korvaavalla tunnilla on tilaa. Keskustan sali on pieni, joten sinne ei mahdu korvaajia, mikäli ryhmän osallistujista joku ei ole perunut osallistumistaan etukäteen. Mikäli varauspalvelussa ei ole vapaana sopivaa korvaustuntia, voit ilmoittautua jonoon korvaaville tunneille. Laitamme tekstiviestiä, jos ko. tunnille tulee peruutuspaikka ja mahdut mukaan. Usein peruutuksia tulee edellisenä iltana.

>> Ilmoita omasta poissaolostasi sähköisellä lomakkeella
>> Siirry varmaamaan korvaava tunti (keskustan salin kurssit)

HUOM! Korvaustunnit lisätään ilmoittautumispalveluun kauden ensimmäisen viikon aikana. Valitse ilmoittautumisen tyypiksi pudotusvalikosta:
- Keskustan salin korvaustunnit

-------------------------

2. Viikkotunneille sekä Baby-kursseille osallistuville

Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa. Jokaiseen ryhmään otetaan korvaajia ryhmästä riippuen 1-2 / kerta. Korvaustunnille tulee aina ilmoittautua etukäteen. Valitse ilmoittautumisen tyypiksi pudotusvalikosta:

- Viikkotuntien ja Baby-kurssien korvaustunnit

Korvaamassa voi käydä viikkotuntien osalta max. 3 krt / kausi. Huomiothan, että korvaussysteemi on tarkoitettu satunnaisten poissaolojen, kuten sairastapausten korvaamiseen.  Mikäli kyseessä on pidempiaikainen sairasloma, otathan yhteyttä. 


>> Siirry varmaamaan korvaava tunti (Viikkotunnit ja Baby-kurssit)

-------------------------