Kevätkausi alkaa 8.1.2017

Kirppanoiden kevätkausi alkaa pian! Ensi viikolla alkavat keskustan salin Pilates-kurssit ja sitä seuraavalla viikolla BabyPilates-kurssit sekä suurin osa viikkotunneista. Voit tarkistaa oman ryhmäsi alkamispäivän saamastasi vahvistusviestistä tai oheisista aikatauluista.

Vuodenvaihteen ajankohtaiset asiat

Olemme vuodenvaihteessa lomanvietossa, ja luemme sähköposteja muutaman kerran viikossa. Vuoden lopussa vanhenevat setelit voi vielä toimittaa keskustan toimipisteeseemme.

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2018 on käynnissä

Otamme nyt vastaan ilmoittautumisia kevään tunneille. Ilmoittautuminen onnistuu nettisivujemme kautta.

Kevään 2018 aikataulu on viimeistelyä vaille valmis

Kirppanoiden kevään aikataulu on muutamaa varmistusta vaille valmis. Syksyn ryhmäläiset voivat ilmoittautua jatkoon omaan ryhmäänsä heti, kun ryhmä löytyy aikataulusta. Varsinainen ilmoittautuminen alkaa ti 5.12.2017.

Kevatkauden aikataulut ja ilmoittautumiset

Suunnittelemme parhaillaan kevätkauden aikatauluja. Vielä ehdit esittää meille toiveesi tulevien tuntien ja liikuntapaikkojen suhteen.

Loppukauden kurssit

Mikä sopisi sateiseen syksyyn paremmin, kuin uusi hauska harrastus! Järjestämme loppukaudesta, loka-marraskuussa vielä mm. Vauva- ja Taaperosirkusta sekä BabyPilatesta. Tervetuloa mukaan!

Vielä pääsee mukaan tunneille!

Muutamilla koko kauden kestävillä viikkotunneilla on vielä tilaa. Seuraavat kuuden kerran Pilates-kurssit raskaana oleville ja synnyttäneille alkavat lokakuussa. Näillä kursseilla on myös tilaa, tervetuloa mukaan!

Sähköpostin toiminta

Olemme saaneet muutamia viestejä, joissa kerrotaan meilltä lähetetyn sähköpostin löytyneen roskaposteista. Mikäli olet laittanut meille viestiä, mutta et ole saanut vastausta, kannattaa siis kurkata roskaposteista, tai laittaa viestiä uudelleen. Selvitämme parhaillaan mistä tämä vika voisi johtua. Pahoittelut tilanteesta!

Syyskausi alkaa su 3.9.2017

Kirppanoiden 14. toimintavuosi starttaa syyskuun alussa. Valikoimassa on monipuolisesti tunteja raskaana oleville, synnyttäneille ja 1-5 v. lapsille. Tervetuloa mukaan!

Jenna

Laskutusasiat