Lisäyksiä syksyn aikatauluun

Saimme syksyn aikatauluun kolme mahtavaa kurssilisäystä: MamaBarre raskaana oleville sekä BabyBarre ja Keho kuntoon - kurssit synnyttäneille. Ryhmiä ohjaa äitiysfysioterapeutti ja Barre-ohjaaja Sonja Toivola.

Lisäryhmiä BabyPilatesta Kampissa

Syksyn aikatauluun saatin lisättyä kaksi BabyPilates-ryhmää. Ryhmät alkavat to 27.9. Mukaan mahtuu vielä, tervetuloa!

Vielä ehdit mukaan syyskauden tunneille

Saimme järjestymään muutamia lisäryhmiä syyskaudelle, kuten aikuisten ja lasten Kimppatreenit Viikkiin ja BabyPilates-kurssit Kamppiin (to). Myös muutamassa kauden alussa alkaneessa ryhmässä on vielä tilaa. Tervetuloa mukaan!

Kimppatreenit Viikissä, tule mukaan!

Kimppatreeneissä yhdistyy sekä aikuisen, että lapsen liikuntaharrastus - samalla saatte nauttia yhdessäolosta ja hauskasta vauhdikkaasta tekemisestä iloisessa ilmapiirissä.

Mammajoogaa keskustassa

Tervetuloa huoltamaan ja vahvistamaan kehoa lempeästi ennen synnytystä! Uusi viiden kerran Mammajooga-kurssi alkaa 19.9.2018.

Syyskausi alkaa 1.9.2018

Kirppanoiden syyskausi ja samalla 15. toimintavuosi starttaa syyskuussa. Tilaa on vielä useassa ryhmässä, lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin

Ilmoittautuminen Kirppanoiden syksyn tunneille alkaa ke 25.6. Sitä ennen kevään 2018 ryhmäläiset voivat ilmoittautua jatkoon samaan ryhmään, kuin kevätkaudella. Mahdolliset ryhmänvaihtotoiveet voi lähettää lomakkeella nettisivujen kautta.

Syyskauden aikataulut ja ilmoittautuminen

Suunnittelemme parhaillaan syyskauden aikatauluja. Ilmoitamme tarkat ilmoittautumispäivät kesäkuun alkupuolella, kun olemme saaneet aikataulun valmiiksi ja vahvistukset salivarauksista. Ilmoittautuminen alkaa näillä näkymin kesäkuun aikana. Toiveita syksyn tuntien suhteen ehtii vielä esittää!

Ilmoittautuminen loppukevään kursseille

Seuraavat Pilates-kurssit alkavat huhtikuussa viikoilla 16 ja 17. Lisäksi järjestämme loppukeväästä lapsiperheille 4-5 kerran Liikkuen kohti kesää -kursseja. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä, tervetuloa mukaan!

Pääsiäinen ja loppukevään kurssit

Pääsisäisen aikaa ei ole tunteja, lukuunottamatta Pitäjänmäen to illan tunteja. Päivitämme pääsiäisen aikana sivuillemme loppukevään kurssit. Ilmoittautuminen uusiin ryhmiin alkaa ke 4.4. klo 10:00.