Ilmoittautuminen loppukevään kursseille

Seuraavat Pilates-kurssit alkavat huhtikuussa viikoilla 16 ja 17. Lisäksi järjestämme loppukeväästä lapsiperheille 4-5 kerran Liikkuen kohti kesää -kursseja. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä, tervetuloa mukaan!

Pääsiäinen ja loppukevään kurssit

Pääsisäisen aikaa ei ole tunteja, lukuunottamatta Pitäjänmäen to illan tunteja. Päivitämme pääsiäisen aikana sivuillemme loppukevään kurssit. Ilmoittautuminen uusiin ryhmiin alkaa ke 4.4. klo 10:00.

Vielä ehdit mukaan kevätkauden tunneille

Tilaa on vielä BabyAfrossa, Vauvajumpassa ja Perhetreeneissä. Tervetuloa siis mukaan iloiseen ja reippaaseen menoon. Liikutaan yhdessä kohti kesää!

Loppukevään uudet kurssit

Suunnittelemme parhaillaan varsinasen kevätkauden jälkeen järjestettäviä kursseja. Otamme mielellämme vastaan toiveita tuntien suhteen.

Hiihtolomaviikolla suurin osa ryhmistä tauolla

Viikolla 8 eli 19.2. - 25.2. on suurimmassa osassa ryhmistä taukoa. Voit tarkistaa täältä, pidetäänkö oman ryhmäsi tunti lomasta huolimatta. Hyvää hiihtolomaa!

Kevätkausi alkaa 8.1.2017

Kirppanoiden kevätkausi alkaa pian! Ensi viikolla alkavat keskustan salin Pilates-kurssit ja sitä seuraavalla viikolla BabyPilates-kurssit sekä suurin osa viikkotunneista. Voit tarkistaa oman ryhmäsi alkamispäivän saamastasi vahvistusviestistä tai oheisista aikatauluista.

Vuodenvaihteen ajankohtaiset asiat

Olemme vuodenvaihteessa lomanvietossa, ja luemme sähköposteja muutaman kerran viikossa. Vuoden lopussa vanhenevat setelit voi vielä toimittaa keskustan toimipisteeseemme.

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2018 on käynnissä

Otamme nyt vastaan ilmoittautumisia kevään tunneille. Ilmoittautuminen onnistuu nettisivujemme kautta.

Kevään 2018 aikataulu on viimeistelyä vaille valmis

Kirppanoiden kevään aikataulu on muutamaa varmistusta vaille valmis. Syksyn ryhmäläiset voivat ilmoittautua jatkoon omaan ryhmäänsä heti, kun ryhmä löytyy aikataulusta. Varsinainen ilmoittautuminen alkaa ti 5.12.2017.

Kevatkauden aikataulut ja ilmoittautumiset

Suunnittelemme parhaillaan kevätkauden aikatauluja. Vielä ehdit esittää meille toiveesi tulevien tuntien ja liikuntapaikkojen suhteen.