Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin

Ilmoittautuminen Kirppanoiden syksyn tunneille alkaa ke 25.6. Sitä ennen kevään 2018 ryhmäläiset voivat ilmoittautua jatkoon samaan ryhmään, kuin kevätkaudella. Mahdolliset ryhmänvaihtotoiveet voi lähettää lomakkeella nettisivujen kautta.

Syyskauden aikataulut ja ilmoittautuminen

Suunnittelemme parhaillaan syyskauden aikatauluja. Ilmoitamme tarkat ilmoittautumispäivät kesäkuun alkupuolella, kun olemme saaneet aikataulun valmiiksi ja vahvistukset salivarauksista. Ilmoittautuminen alkaa näillä näkymin kesäkuun aikana. Toiveita syksyn tuntien suhteen ehtii vielä esittää!

Ilmoittautuminen loppukevään kursseille

Seuraavat Pilates-kurssit alkavat huhtikuussa viikoilla 16 ja 17. Lisäksi järjestämme loppukeväästä lapsiperheille 4-5 kerran Liikkuen kohti kesää -kursseja. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä, tervetuloa mukaan!

Pääsiäinen ja loppukevään kurssit

Pääsisäisen aikaa ei ole tunteja, lukuunottamatta Pitäjänmäen to illan tunteja. Päivitämme pääsiäisen aikana sivuillemme loppukevään kurssit. Ilmoittautuminen uusiin ryhmiin alkaa ke 4.4. klo 10:00.

Vielä ehdit mukaan kevätkauden tunneille

Tilaa on vielä BabyAfrossa, Vauvajumpassa ja Perhetreeneissä. Tervetuloa siis mukaan iloiseen ja reippaaseen menoon. Liikutaan yhdessä kohti kesää!

Loppukevään uudet kurssit

Suunnittelemme parhaillaan varsinasen kevätkauden jälkeen järjestettäviä kursseja. Otamme mielellämme vastaan toiveita tuntien suhteen.

Hiihtolomaviikolla suurin osa ryhmistä tauolla

Viikolla 8 eli 19.2. - 25.2. on suurimmassa osassa ryhmistä taukoa. Voit tarkistaa täältä, pidetäänkö oman ryhmäsi tunti lomasta huolimatta. Hyvää hiihtolomaa!

Kevätkausi alkaa 8.1.2017

Kirppanoiden kevätkausi alkaa pian! Ensi viikolla alkavat keskustan salin Pilates-kurssit ja sitä seuraavalla viikolla BabyPilates-kurssit sekä suurin osa viikkotunneista. Voit tarkistaa oman ryhmäsi alkamispäivän saamastasi vahvistusviestistä tai oheisista aikatauluista.

Vuodenvaihteen ajankohtaiset asiat

Olemme vuodenvaihteessa lomanvietossa, ja luemme sähköposteja muutaman kerran viikossa. Vuoden lopussa vanhenevat setelit voi vielä toimittaa keskustan toimipisteeseemme.

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2018 on käynnissä

Otamme nyt vastaan ilmoittautumisia kevään tunneille. Ilmoittautuminen onnistuu nettisivujemme kautta.