Tervetuloa liikkumaan vauvan kanssa kertamaksulla

Julkaistu 8.2.2016

Nyt voit osallistua BabyJooga, BabyAfro ja BabyPilates-tunneille myös kertamaksulla.

Alla oleviin ryhmiin voi osallistua myös kertamaksulla. Mikäli haluat jatkaa ryhmässä ensimmäisen käynnin jälkeen, voit ilmoittautua mukaan koko loppukaudeksi / kurssin ajaksi ja tällöin kertamaksun hinta vähennetään loppumaksusta. Kertamaksulla voi osallistua niin kauan, kuin ryhmissä on tilaa.

Baby Jooga alle 1 v. - 13 € / krt

tiistaisin Herttoniemessä klo 13:30 - 14:15

BabyJooga huoltaa kehoa, edistää synnytyksestä palautumista ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Tunneilla tehdään tasapaino-, lihaskunto- ja hengitysharjoitteita. Harjoituksissa voi edetä omaan tahtiin, lapsen ehdoilla. Jooga-asennoissa eli asanoissa huomioidaan synnytyksestä palautuminen ja ohjaaja voi tarvittaessa antaa vaihtoehtoja liikkeistä ja asennoista.

BabyPilates - 13 € / krt

0- 6 kk keskiviikkoisin Haagassa klo 10:00 - 10:45

alle 1 v. keskiviikkoisin Hakaniemessä klo 14:30 - 15:15
BabyPilateksessa tehdään tehokkaita ja turvallisia harjoitteita etenkin keskivartalon lihaksille ja lantionpohjan lihaksille. Ohjaaja ohjaa tarvittaessa myös vaihtoehtoisia liikkeitä ja alkuasentoja. Vauvat ovat mukana osassa liikkeistä ja osan tunnista he voivat makoilla lattialla aikuisten vieressä. Mikäli lapsi nukkuu tunnin ajan tai haluaa mieluummin touhuta itsekseen, voi harjoitukset tehdä hyvin myös ilman lasta.

Baby Afro alle 1 v. 11 € / krt

perjantaisin Hakaniemessä klo 10:00 - 10:45
Afrotunnit ovat energisiä, tehokkaita ja hauskoja tanssitunteja, joilla kunto kohoaa, niska-hartia-seudun jumit avautuvat ja lantion liikkuvuus lisääntyy. Tunneilla opetellaan kehon käyttöä, rytmiikkaa ja helppoja tansseja. Tunnin lopuksi tehdään lantionpohjan lihaksia ja vatsalihaksia vahvistavia liikkeitä sekä venytellään.

Tunneille tulee aina ilmoittautua etukäteen sähköisen ilmoittaumispalvelun kautta. Valitse ilmoittautumisen tyypiksi pudotusvalikosta "kertamaksutunnit". Ilmoittautuminen tunnille on sitova, sillä paikkoja on vain muutamia.

Kertamaksutunnit.jpg