Kesän viimeiset MamaPilates-kurssit alkavat 31.5.2017

Julkaistu 28.5.2017

Vielä ehdit mukaan raskaana olevien 4 kerran MamaPilates-ryhmään. Tunnit keskiviikkoisin klo 16:30 - 17:30.

Saimme järjestymään vielä 4 kerran kurssin MamaPilatesta ennen juhannusta.

Kirppanat MamaPilates - Pilateskurssi raskaana oleville 

- Helsingin keskustassa, os. Itäinen Teatterikuja 5 A 1
- keskiviikkoisin 31.5. - 21.6.2017
- ryhmät klo 16:30-17:30 ja 17:45-18:45,
- kurssimaksu 69 € (4 krt)
- ohjaajana SomaticPilates ohjaaja Johanna

Pilates-harjoittelu vahvistaa syviä vatsa- ja selkälihaksia sekä lantionpohjaa ja auttaa säilyttämään hyvän ryhdin raskauden aikana. Kurssillle voi tulla missä tahansa raskauden vaiheessa eikä aikaisempaa kokemusta Pilateksesta tarvita. Pienryhmässä ohjaaja voi näyttää tarvittaessa myös vaihtoehtoisia liikkeitä ja alkuasentoja.

Ilmoittautuminen: www.kirppanat.fi/ilmoittautuminen

Sydämellisesti tervetuloa mukaan MamaPilates-kurssille! 

MamaPilates_Kirppanat_kes_2017.jpg 

Ryhmän ohjaajana toimii SomaticPilates-ohjaaja Johanna.

"Hei! Olen tanssija ja koreografi ja SomaticPilates-ohjaaja. Pilatesopinnoissani olen suuntautunut raskaana olevien ja synnyttäneiden ohjaamiseen. Pilateksen lisäksi olen ohjannut monenlaisia tanssin, liikkeen ja kehotietouden työpajoja. Teen myös työyhteisövalmennuksia, vuorovaikutus- ja esiintymisvalmennusta liikkeen keinoin. Pilatesharjoittelu auttoi itseäni palautumaan uuteen kehooni raskauden jälkeen ja toi minulle tasapainoisemman ja tyytyväisemmän kehon ja tavan toimia. Uskon pilateksen auttavan raskauden ajan muutoksissa koska se on erinomainen tapa vahvistaa ja ylläpitää voimaa ja liikkuvuutta, mutta se myös kehittää kokonaisvaltaisesti kehon hallintaa ja ymmärrystä. Tavoitteeni on, että pilatestunnin jälkeen osallistujilla on ryhdikkäämpi olemus, positiivinen ja rauhallinen mieli ja avoimempi kehon kieli. Toivottavasti tavataan MamaPilateksen parissa!"


johanna_ikola.jpg

Kurssi pidetään Kirppanoiden tunnelmallisessa salissa, aivan Helsingin keskustassa, Rautatieaseman vieressä. Saliin pääsee siis näppäristä kaikilla junilla tai keskustaan tulevilla busseilla. Salin yhteydessä on pukuhuone. 

IMG-20170330-WA0007.jpgIMG_20170225_185043.jpg