Kevätkausi alkaa 7.1.2013

Julkaistu 6.12.2012

Ilmoittautuminen tunneille on käynnissä! Uutuuksina keväällä PowerCore ja Zumba & Core.

Kevätkautemme starttaa heti loppiaisen jälkeen maanantaina 7.1. 

Aikataulut:
Viikkotunnit ja Baby-kurssit
Kurssit odottaville ja synnyttäneille sekä Pilates peruskurssi

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti ja näet heti mahdutko mukaan ryhmään ja saat laskun sähköpostiisi. Voit valita viikkotunneille joko tutustumisvaihtoehdon tai suoraan kausimaksun. Tutustumismaksulla voit käydä kauden ensimmäisellä kerralla kokeilemassa ja päättää sen jälkeen, jatkatteko ryhmässä. Ohjelma luo automaattisesti laskun myös loppusummasta, joten ilmoita sähköpostilla heti tunnin jälkeen, mikäli ette jatka. Muussa tapauksessa lasku erääntyy maksettavaksi. 

Tuntivalikoimasta löytyy monipuolisesti tunteja odottaville, synnyttäneille sekä 0-4-vuotiaille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Mikäli osallistutte kauden aikana useammalle viikkotunnille, saatte toisen kausikortin puoleen hintaan (koskee saman perheen lapsia).

Odottaville tarjolla on Pilatesta ja PhysioPilatesta sekä FysioMama-kehonhuoltokursseja Helsingin keskustassa sijaitsevassa salissamme. Kurssit kestävät 6 krt ja voit halutessasi osallistua useammalle kurssille peräkkäin.

Synnyttäneille järjestämme kursseja, joihin voi osallistua ilman vauvaa, sekä tunteja, joille voi osallistua yhdessä vauvan kanssa. Ilman vauvaa voi osallistua FysioMama-kehonhuoltokurssille tai PhysioPilates kurssille sekä Pilateksen peruskurssille. Vauvan kanssa vaihtoehtoina ovat Vauvajumppa, BabyPilates, BabyJooga ja BabyAfro sekä PowerCore ja Zumba&Core.

1-4-vuotiaille lapsille on tarjolla yhdessä aikuisten kanssa Perheliikuntaa, Taaperojumppaa, Muksujumppaa ja Tenavajumppaa. Mikäli olet epävarma, mikä ryhmä olisi teille sopivin, voit laittaa sähköpostia. Esim. 2-vuotiaille käy hyvin niin Perheliikunta, Taaperojumppa kuin Muksujumppa. Ryhmän voi valita sopivan ajan ja paikan perusteella ja sen mukaan, missä ryhmässä on tilaa. 

0-4-vuotiaat lapset ovat tervetulleita aikuisten mukaan myös PowerCore sekä Zumba&Core tunneille. Näillä tunneilla pääpaino on aikuisten liikunnassa, mutta tunneilla on huomioitu mukana pyörivät lapset, eli tunnit eivät sisällä monimutkaisia koreografioita tai äkillisiä suunnanvaihdoksia. Lapsille on tilaa ja välineitä, joita he saavat vapaasti käyttää tunnin aikana.

Tervetuloa mukaan toimintaamme keväällä 2013!

DSC_2585.JPG