Kevätkaudelle ilmoittautuminen

Julkaistu 7.11.2013

Ilmoittautuminen tammikuussa alkavalle kevätkaudelle alkaa marras-joulukuussa, heti kun aikataulu saadaan valmiiksi. Saat tiedon ilmoittautumisten alkamisajankohdasta sähköpostiisi, rekisteröitymällä ilmoittautumispalveluumme.

Kevään 2014 tunnit

Ilmoittautuminen tammikuussa alkavalle kevätkaudelle alkaa marras-joulukuun vaihteessa, kunhan aikataulu saadaan valmiiksi. Aikataulussa pyritään säilyttämään kaikki vanhat ryhmät, mutta joitain muutoksia/lisäyksiä on tulossa, mm. iltatuntien määrää pyritään lisäämään. Pääset rekisteröitymään ilmoittautumispalveluumme täällä.

Vuoden 2013 liikuntasetelit

Jos sinulla on seteleitä, joiden voimassaolo päättyy 31.12.2013, voit hyödyntää ne kevään jumppamaksussa. Saat ilmoittautumisen jälkeen automaattisen viestin, jossa on ohjeet seteleiden lähettämiseen.

Toiveita ja palautetta

Otamme mielellämme vastaan ideoita uusista liikuntapaikoista ja tunneista sekä palautetta syksyn tunneista. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja tuntejamme vastaamaan osallistujien tarpeita ja odotuksia. Voit antaa palautetta tai ideoita palautelomakkeen kautta.

Syyskauden tunnit

Syyskausi jatkuu ryhmästä riippuen marraskuun loppuun, osassa ryhmistä vielä joulukuun alkupuolelle saakka. Mikäli sinulla on korvaamattomia poissaoloja, pääset varaamaan korvaavia tunteja täältä.

Energiaa syksyyn!