Oivallusten polku - LCF Life Coaching

Julkaistu 23.10.2014

Workshopit loka-marraskuussa. Oivalluttavaa pienryhmävalmennusta, rentoutumista ja pysähtymistä arjen keskellä.

Uutta syksyllä 2014 - Oivallusten polun workshopit!

Oivalluttavaa pienryhmävalmennusta, rentoutumista ja pysähtymistä arjen keskellä.

LCF_Life_Coach.jpg
Arjen aikavarkaat -workshop lauantaina 29.11.2014 klo 10:00-12:30
Haluaisitko sinä olla äiti, jolla on aikaa kaikelle tärkeälle? Ota niskalenkki jatkuvasta kiireen tunnusta! Pysähdy hetkeksi omien ajatustesi parissa, hengähdä, rentoudu ja ole läsnä. Raivataan vuorokauteen lisätunti tarkastelemalla omia toimintatapoja, ajatuksia ja asettamalla asiat tärkeysjärjestykseen. Workshop sisältää myös rentoutus- ja läsnäoloharjoituksia.

Oivalluttavaa pienryhmävalmennusta

Oivallusten polun workshopit on suunnattu äideille, jotka haluavat voida hyvin ja nauttia arjesta ja äitiydestään. Sinua ei neuvota, vaan erilaisten kysymysten ja mielenkiintoisten harjoitusten avulla opit oivaltamaan olennaisen. Vaikka valmennus tapahtuu ryhmässä, sinun ei tarvitse paljastaa itsestäsi mitään, mitä et halua. Oppaana toimii LCF Life Coach® Miia Vauhkonen. Tervetuloa mukaan!

Paikka: Kirppanoiden sali Helsingin keskustassa, os. Itäinen Teatterikuja 5 A 1
Kurssimaksu: 32 € (sis. tee- ja mehutarjoilun)
Ilmoittautuminen: sähköisesti tai sähköpostilla info(at)kirppanat.fi


Menneet tapahtumat:


Viitoita tie unelmiisi -workshop perjantaina 31.10.2014 klo 17:30 - 19:30
Haluatko visioida tulevaa, unelmoida, innostua ja uskaltaa tehdä rohkeitakin valintoja? Unelmat viitoittavat arkisia valintojasi - usein tietämättäsi. On monta tapaa työstää toiveita ja unelmia, yksi niistä on aarrekartan tekeminen. Kun tiedät, mitä haluat ja tarvitset, voit kurottautua haaveitasi kohti ja tehdä niistä totta. Unelmien ja tavoitteiden tunnistamisen avulla voit kehittää henkisiä ja fyysisiä voimavarojasi. Workshop sisältää valmennuksen lisäksi rentoutus- ja läsnäoloharjoituksia.

Äitiys ja tunteiden tuulimylly -workshop torstaina 13.11.2014 klo 18.15-20.15
Haluaisitko olla äiti, joka osaa ottaa rennosti ja jolla on hyvä olla itsensä kanssa? Haluatko oppia ohjaamaan ja käsittelemään tunteitasi paremmin? Workshopissa käydään läpi mm. tunteiden ilmaisun merkitystä, vaikeiden tunteiden käsittelemistä ja niistä vapautumista, onnellisten tunteiden luomista ja kiitollisuutta. Workshop sisältää myös rentoutus- ja läsnäoloharjoituksia.

2014-10-14_13.03.56.png