Life Coaching pilottikurssi kesäkuussa

Julkaistu 30.5.2013

Pidämme kesäkuussa Ihana Äiti- kurssin, joka on osallistujille täysin maksuton. Kurssi kestää 3 krt (á 2 h), ja paikkana on Kirppanoiden sali, Helsingin keskustassa. Ilmoittaudu pian, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Life Coaching pienryhmävalmennusta ihanille äideille!

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla Life Coaching - elämäntaidon valmennukseen täysin maksutta. Ohjaajamme Miia suorittaa LCF Life Coach -opintoja ja tekee pienryhmävalmennuksia osana opintojaan.  Mitä Life Coaching on?

Ihana Äiti -kurssi on oivalluttavaa ryhmävalmennusta äideille, jotka haluavat voida hyvin ja nauttia äitiydestä ja arjesta. Valmennus on mukava ja helppo tapa selkiyttää ajatuksiaan ja se voi auttaa sinua ottamaan elämässäsi askeleen kohti jotain parempaa.

Kenelle kurssi sopii?

Mikäli kaipaat muutosta johonkin elämäsi osa-alueeseen tai hyvinvointiisi ja sinulla on halua kokeilla valmennusta, olet lämpimästi tervetullut mukaan ryhmään!


Mitä kurssilla tehdään?

Valmennuksessa hyödynnetään kognitiivista kolmiota, ratkaisukeskeisyyttä ja positiivista psykologiaa. Valmennuksessa sinua ei neuvota, vaan erilaisten kysymysten ja mielenkiintoisten harjoitusten avulla oivallat olennaisen. Vaikka valmennus tapahtuu ryhmässä, sinun ei tarvitse paljastaa itsestäsi mitään, mitä et halua. Valmennuskokonaisuuden päätteeksi osallistujat antavat lyhyen kirjallisen palautteen kurssista.

Missä ja milloin?


Ryhmä kokoontuu Kirppanoiden salissa, Helsingin keskustassa (os. Itäinen Teatterikuja 5 A 1), 
3 krt kesäkuussa: ma 10.6, to 13.6 ja ma 17.6. klo 18.00 - 20:00.

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset 6.6. mennessä alla olevalla lomakkeella. Mikäli et jostain syystä pääsekään osallistumaan kurssille, ilmoitathan asiasta heti, jotta voimme antaa paikkasi kurssilla sitä mahdollisesti jonottavalle. Lähetämme kurssilaisille vahvistuksen ja lisätietoa sähköpostilla 6.6. mennessä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kurssille!

(Lisäys 31.5.13)
Kurssipaikat on täytetty, mutta otamme mielemme vastaan ilmoittautumisia jonotuspaikoille. Peruutukset ovat aina mahdollisia. Mikäli paikka vapautuu, ilmoitamme siitä jonossa oleville tekstiviestillä.


iStock_000018828403XSmall.jpg

”Jos sä vaalit sun pelkoo
Niin kuin farmari peltoo
Ja varot astumasta sinne missä se versoo
Elät puoliteholla
Sen se susta kertoo
Mikset ottais omast potentiaalistas selkoo..”