Tervetuloa mukaan loppukevään kursseille!

Julkaistu 11.4.2016

Järjestämme 4-6 kerran kursseja, varsinaisen kevätkauden jatkoksi. Tervetuloa liikkumaan kanssamme toukokuussa!

BabyPilates - pilatesta äideille vauvojen kanssa   

*uutuutena myös jatkoryhmiä!*
Turvallista treeniä, joka auttaa palautumaan raskaudesta ja tukee vauva-arjessa jaksamista. Kurssilla keskitytään etenkin keskivartalon syvien lihasten vahvistamiseen. Kurssia ohjaaja kokenut Pilates-ohjaaja ja liikunnnaohjaaja Miia. Kurssimaksu 75 € ( 6 krt).
 Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti.


Pilates jatkoryhmä - haastavampaa treeniä kaipaaville (ilman lapsia)
Kurssi on tarkoitettu niille, joilla synnytyksestä on jo vähän pidempi aika tai jotka ovat jo käyneet aikaisemmin esim. BabyPilates- tai MamaPilates-kurssilla. Kurssilla edetään ryhmäläisten tason ja toiveiden mukaan vaihtuvin välinein. Keskeistä tunneilla on läsnäolo- / rentoutusharjoitukset tunnin alussa, keskittyminen, hengitys sekä lantionpohjan- ja syvien vatsalihasten sekä muiden ryhtiä ylläpitävien lihasten vahvistaminen. Ohjaajana Miia. Tehokas kurssi ennen kesää! 
Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti.


MamaPilates - pilatesta raskaana oleville


Turvallista ja tehokasta treeniä etenkin selkää tukeville syville lihaksille sekä lantionpohjalle. Tunneilla tehdään myös liikkuvuutta lisääviä harjoituksia sekä venytyksiä. Kurssin ohjaajana toimii kokenut Pilates-ohjaaja ja liikunnanohjaaja Miia. Kurssimaksu 104 €. Keskustassa, os. Itäinen teatterikuja 5 A 1 (aivan rautatieaseman vieressä). 
Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti.

MamaTraining - treeniä äideille vauvojen kanssa
Monipuolista ja sopivan tehokasta liikuntaa äideille vauvojen kanssa. Kurssin ohjaajana toimii liikunnaohjaaja ja personaltrainer Johanna. Kurssilla tehdään kiertoharjoittelutyyppistä treeniä koko keholle, hyödyntäen oman kehon painoa, sekä erilaisia harjoitusvälineitä. Kurssi sopii kaikenkuntoisille. Kurssimaksu: 48 €Perhetemppuilu 1-3 v. - hauskaa liikuntaa lapsille aikuisten kanssa
Tunneilla liikutaan vauhdikkaan musiikin tahdissa, leikitään liikuntaleikkejä ja harjoitellaan erilaisia temppuja. Kurssimaksu 48 € / perhe. Toukokuun teemana: Taitavat temppuilijat!


Perhefudis 1-5 v. - ulkofudista lapsille aikuisten kanssa
Hauskaa ja monipuolista tutustumista jalkapalloilun maailmaan! Kurssin ohjaajana toimii liikunnanohjaaja Johanna, jolla on pitkä jalkapalloilu ja valmennustausta. Kurssimaksu 60 € / perhe


MammaJooga - lempeää joogaa raskaana oleville


Kurssilla tehdään hengitys-, lantionpohja- ja ääniharjoituksia sekä synnytykseen valmentavia ja raskausvaivoja helpottavia asanoita. Ohjaajana toimii fysioterapeutti ja joogaopettaja Kirsi. Kurssimaksu 72 €.
Keskutassa, Itäisellä Teatterikujalla to klo 16:30-18.00, 12.5. - 2.6.2016 (4 krt)

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme!

Kurssiesite on ladattavissa täältä:
- Kirppanat_kevatkurssit_2016.pdf

iStock_000011967689XLarge_syv.jpgpilates helsinki.jpgMAMAPILATES_HELSINKI.jpg

perhefudis perhefutis jalkapallo taapero lapsi helsinki.jpg