Marras-joulukuun kurssit

Julkaistu 5.11.2014

Lisäyksiä aikautauluun loppukaudeksi: BabyPilatesta tiistaisin Hakaniemessä ja Lantionpohja Kuntoon-kurssi torstai-iltaisin keskustassa.

BabyPilates-kurssi

tiistaisin klo 15:00 - 15:45, Hakaniemessä (IdealFit salissa)
tunnit: 18.11, 25.11, 2.12 ja 9.12

Ohjaaja:

Ira Rissanen (fysioterapeutti ja PhysioPilates-ohjaaja), jonka erityisalaa ovat synnytyksestä palautuminen ja lantionpohjan fysioterapia.

Kurssin sisältö:

BabyPilates-kurssille voi osallistua pian synnytyksen jälkeen oman voinnin mukaan tai niin pian kuin lääkäri antaa siihen luvan. BabyPilateksessa tehdään tehokkaita ja turvallisia harjoitteita etenkin keskivartalon lihaksille ja lantionpohjan lihaksille. Ohjaaja ohjaa tarvittaessa myös vaihtoehtoisia liikkeitä ja alkuasentoja. Pilatesharjoittelu auttaa kehoa palautumaan raskaudesta, parantaa ryhtiä ja kehonhallintaa sekä lisää liikkuvuutta. Ohjaaja neuvoo, miten vatsalihasten palautumista voi seurata ja neuvoo oikeanlaiset harjoitteet tukemaan vatsan palautumista.

Kurssimaksu:

48 € (voidaan maksaa tilisiirrolla tai liikuntaseteleillä / saldolla)

Ilmoittautuminen:

Sähköisesti täällä

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Lantionpohja kuntoon-kurssi kaikille naisille

torstaisin klo 18:15 - 19:15, Helsingin keskustassa, Kirppanoiden salissa (os. Itäinen Teatterikuja 5 A 1),
tunnit: 20.11. ja 27.11.2014

Ohjaaja:

Paula Tamminen (fysioterapeutti), joka on erikoistunut lantionpohjan fysioterapiaan ja raskaana olevien ja synnyttäneiden liikunnan ohjaamiseen.

Kurssin sisältö:

Kurssilla tehdään lantionpohjan lihasten tunnistamis- ja voimaharjoituksia, sekä harjoitellaan lihasten käyttöä muun liikunnan yhteydessä. Osa tunnista on teoriatietoa (n. 15 min) ja loppuosa käytännön harjoituksia. Kurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita lantionpohjan lihasten treenaamisesta. Kurssin ja siellä opetettavien harjoitteiden tavoitteina on parantaa lantionpohjan lihasten hallintaa, kasvattaa voimaa, ja kestävyyttä eli oppia käyttämään lantionpohjan lihaksia oikein eri tilanteissa.

Kurssimaksu:

36 € (voidaan maksaa tilisiirrolla tai liikuntaseteleillä / saldolla)

Ilmoittautuminen:

Sähköisesti täällä

BabyPilates & Lantionpohjan jumppa"Arjen touhutkin paremmin luistaa,
kun omaa kehoaan huoltaa muistaa!"