Pilatesta synnyttäneille

Julkaistu 23.2.2017

Seuraavat 6-kerran Pilates-kurssit alkavat hiihtolomaviikon jälkeen viikolla 9. Tilaa on vielä synnyttäneiden PhysioPilateksessa sekä BabyPilateksen jatkoryhmässä.

Kirppanoiden seuraavat 6 kerran Pilates-kurssit raskaana oleville ja synnyttäneille alkavat ensi viikolla. Tilaa on vielä synnyttäneiden PhysioPilates-ryhmässä (Kalasatamassa pe klo 17:15-18:15) sekä BabyPilateksen jatkoryhmässä (Hakaniemessä ke klo 14:30-15:15).

PhysioPilates synnyttäneille

Voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta kehittävä tunti

Pilates -harjoittelu auttaa kehoa palautumaan raskaudesta, parantaa ryhtiä ja kehonhallintaa sekä lisää liikkuvuutta. Synnytyksen jälkeiselle PhysioPilates -kurssille voi osallistua pian synnytyksen jälkeen oman voinnin mukaan tai niin pian kuin lääkäri antaa siihen luvan. Tunneille voi osallistua hyvin, vaikka synnytyksestä olisi jo pidempikin aika. PhysioPilates -koulutuksen saanut fysioterapeutti antaa tarvittaessa yksilöllistä ohjausta ja vaihtoehtoisia liikkeitä. Kurssilla ohjataan vatsalihasten palautumisen testausta ja oikeiden lihasten aktivoimista keskivartalon hallinnan parantamiseksi.

Perjantaisin klo 17:15 - 18:15, 3.3. - 7.4.2017. Kurssin ohjaajana Tuuli, kurssimaksu 104 €. Kurssimaksun voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä ja maksuvälineinä käyvät myös liikuntasetelit ja sähköiset saldot.

BabyPilates jatkoryhmä peruskurssin käyneille

BabyPilateksessa tehdään tehokkaita ja turvallisia harjoitteita etenkin keskivartalon lihaksille ja lantionpohjan lihaksille. Tunneilla myös huolletaan kehoa vauva-arkeen sopivilla venytyksillä ja liikkuvuusharjoitteilla. Ohjaaja antaa tarvittaessa myös vaihtoehtoisia liikkeitä ja alkuasentoja. Tunneilla edetään pienten ehdoilla. Jatkoryhmässä edetään ryhmäläisten mukaan jo haastavampiin harjoitteisiin. Jatkokurssilla harjoitteluun saadaan lisää vastusta myös välineiden (kuminauha, käsipainot ja jättipallo) avulla. Ohjaaja antaa tunneilla ohjeita myös kotiharjoitteisiin, jotta harjoittelua tulisi tehtyä myös kotona.

Keskiviikkoisin klo 14:30 - 15:15, 1.3. - 5.4.2017. Kurssin ohjaajana Miia, kurssimaksu 75 €. Kurssimaksun voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä ja maksuvälineinä käyvät myös liikuntasetelit ja sähköiset saldot.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen ja lisätietoa:
www.kirppanat.fi/ilmoittautuminen

DSC_2842.JPG