Astangajoogakoulun sali

Kolmas linja 21 C (sisäpiha)

Joogakoulun sali sijaitsee noin 5 min kävelymatkan päässä Hakaniemen metroasemalta. Sisäpihan portti on lukossa, saat koodin ilmoittautumisen jälkeen. Sisäpihalla on tilaa vaunujen säilytykseen salin ikkunoiden edessä. Tiloissa on useampi wc ja suihku, sekä tilaa vaatteiden vaihtamiseen. 

babyjooga helsinki jooga.jpg

IdealFit kuntokeskus

Sörnäisten rantatie 6 A

IdealFit sijaitsee Hakaniemen torin alla olevassa monikäyttötilassa yhdessä Arena Centerin salibandy -ja sulkapallokenttien sekä lasten puuhamaailman kanssa. Salin sisäänkäynti löytyy torin laidalta, kauppahallin läheisyydestä (lasikuutio). Tule hissillä kerros alaspäin ja seuraa käytävän opasteita. IdealFit:n tilat ovat Leikkiluolan jälkeen vasemmalla. Pukuhuoneet ja sali löytyvät käytävältä. Pukuhuoneessa on lukolliset kaapit, joihin henkilökohtaiset tavarat voi jättää tunnin ajaksi. Otathan oman pienen lukon mukaan, jos haluat käyttää kaappia. Vaunut saa tuoda käytävälle salin viereen ja tarvittaessa vaunukopan voi ottaa mukaan saliin. Tiloissa on kahvila, joka on käytettävissä tunnin jälkeen. Lisätietoa IdealFitistä täältä.

idealfit.jpg

070920122770.jpg
Pukuhuone ja wc ovat käytävällä (oikealla) ja sali löytyy käytävän perällä olevien ovien jälkeen oikealta (kuntosalin tiloista).