Astangajoogakoulun Kampin sali & aikuisopiston sali

Annankatu 29 B, sisäpiha

Kirppanoiden BabyPilates-tunnit pidetään Joogakoulun alasalissa. BabyBarre ja Vauvajumppa-tunnit pidetään kerrosta ylempänä olevassa Aikuisopiston salissa. Vaunuille on tilaa sisäpihalla. Voit ottaa halutessasi oman lukon mukaan vaunuja varten. Ulko-ovi on lukossa, saat koodin sähköpostilla ennen ensimmäistä tuntia. Pukuhuoneet ja sali löytyvät sisäänkäynnin jälkeen vasemmalta. Tiloissa on wc, suihku ja aulatila. 
fullsizeoutput_1cec.jpeghelsinki_babypilates_kamppi.jpg

fullsizeoutput_1cea.jpeg

Kampin liikuntakeskus

Malminkatu 3

Jumppasali on heti sisääntulon vieressä. Vaunut voi tuoda sisälle liikuntakeskuksen käytävälle. Vaunut tulisi jättää aivan vieri viereen, jotta kaikkien vaunut mahtuvat käytävälle. Samalta käytävältä löytyy pukuhuoneet, joissa on suihku. Pukuhuoneesta nro 2. pääsee suoraan jumppasaliin, mutta muitakin pukuhuoneita saa käyttää.

 

Himo Club tanssistudio

Lönnrotinkatu 28 A

HiMO Club sijaitsee keskeisellä paikalla ja sinne on helppo tulla! Sali sijaitsee Lönnrotinkadulla Hietaniemessä, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Kampin metroasemalta. Perille pääsee myös raitiovaunulla ja busseilla. Ratikka 6 kulkee Bulevardia pitkin ja pysähtyy kulman takana HiMOsta. Vaunuista voi nostaa kanto- tai lämpöpussin sisälle. Sisäänkäynti on joko suoraan kadulta (ilman vaunuja, tässä pari rappusta) tai sisäpihan kautta. Vaunut voi jättää sisäpihalle ja sisään pääsee takakautta. Salin yhteydessä on pukeutumistila, jossa voi esim. tarvittaessa syöttää lasta tunnin jälkeen.

kuva-2.jpg

Ressun peruskoulu

Lapinlahdenkatu 10

Koululle on n. 5 min kävelymatka Kampin metroasemalta. Sisäänkäynti on koulun sisäpihan puolelta ja sali on heti sisääntulosta katsottuna oikealla. Pukuhuone on salin oven vieressä vasemmalla. Salista löytyy jumppa-alustoja.Helsingin Saksalainen koulu

Malminkatu 14

 

Portilla on summeri, jota soittamalla vahtimestari avaa oven. Vaunut tulisi jättää sisääntulo-oven luokse porttikongiin. Liikuntasali on rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Pukuhuoneisiin pääsee yläaulan vasemmasta reunasta, rappuset ylös. Ulkovaatteet voi myös jättää oikealla puolella olevalle käytävälle. Wc:t löytyvät kolmannen kerroksen aulasta, rappusista katsottuna oikealta.