Pitäjänmäen peruskoulu, ala-aste

Viinenkuja 6

Koululle on n. 5 min kävelymatka Pitäjänmäen juna-asemalta ja koulun lähellä on hyvin parkkitilaa. Sisäänkäynti jumppasaliin on rakennuksen päästä. Vaunut voi jättää koulun sisäpihalle katoksen alle tai salin oven viereen. Ovesta pääsee pukuhuoneisiin (rappuset alas) ja sali löytyy pukuhuoneiden yläpuolelta. Arvoesineet voi tuoda tunnin ajaksi saliin esiintymislavalle.

2014-08-28_16.48.13.png

2014-08-28_16.47.25.png
2014-08-28_16.49.05.pngSuomen Shaolin Kung Fu ry:n tilat

Atomitie 5 C

Perille pääsee kulkemalla Atomitien päässä olevan talon vasemmalta puolelta talon taakse. Rakennuksessa on siellä täällä punaisia S.S.K.F. -kylttejä seinällä, niitä seuraamalla löytää myös perille. Jumppasali on toisessa kerroksessa. Käytössämme ovat tilavat pukuhuoneet suihkuineen sekä ruuan lämmitysmahdollisuus. Vaunut tulee tuoda hissillä toiseen kerrokseen, SSKF:n tiloihin.

Leikkipuisto Nuoli, Nuolitien kenttä

Nuolitien päässä

Kenttä sijaitsee Leikkipuisto Nuolen vieressä, Nuolitien päässä.

TanssiBuumi

Arinatie 4

Julkiset kulkuyhteydet ovat hyvät; A-junalla Mäkkylän tai Pitäjänmäen asemalle, molemmista on 500 m kävelymatka. Myös Pitäjänmäentien bussipysäkit sijaitsevat kävelymatkan päässä. Vaunuille on säilytystilaa rakennuksen seinustalla ja ala-aulassa. Salin yhteydessä on viihtyisä aulatila, josta löytyy sohva ja ruokailupöytä sekä mikro. Pukuhuone sijaitsee samassa aulassa. Kirppanoiden tunnit pidetään ns. takasalissa, joka löytyy sisääntulo-ovesta katsonnuta vasemmalta, vähän matkaa käytävää eteenpäin. Samalta käytävältä löytyvät myös wc:t.

pieni saliIMG_1477.JPG

aula.jpg