Zacharias Topelius koulu

Stenbäckinkatu 14

Koulu sijaitsee hyvin liikenneyhteyksien varrella Töölössä. Autoille on parkkitilaa koulun pihalla. Lähelle tulevat useat bussit.

Perheliikunta_Helsinki.jpg

Huom! Uusi sisäänkäynti syksystä 2017 alkaen

Uusi sisäänkäynti on talon takaa. Ovelle pääsee joko portista Topeliuskadun ja Stenbäckinkadun kulmasta (tällöin tullaan suoraan takaovelle) tai jos tulette pihaan Stenbäckinkadun kautta, pääsee ovelle kiertämällä talon vasenta reunaa talon taakse. Koulun tiloihin saa tulla aikaisintaan 15 min ennen oman vuoron alkua. Vaunut tulee jättää talon seinustalle, joten otathan tarvittaessa oman lukon & sadesuojan mukaan.

Sisääntultaessa vastassa ovat pukuhuoneet. Ensimmäinen pukuhuone on miehille ja toinen naisille. Jumppasali löytyy pukuhuoneiden jälkeen toisesta kerroksesta. Toiveena on, ettei saliin tuotaisi muuta kuin arvotavarat (lompakko & kännykkä), jotta vaihto ryhmien välissä sujuisi jouhevasti ja lapsilla olisi salissa tilaa temmeltää. Henk.koht. tavarat voi viedä tunnin ajaksi salin ikkunalaudalle. WC:t sijaitsevat koulun puolella, eli kulku vessaan tapahtuu salin kautta. WC:t löytyvät kolmannesta kerroksesta. Mikäli tulee tarve mennä vessaan toisen tunnin ollessa menossa, voi salin poikki mennä hiljaa. 

fullsizeoutput_151b.jpegfullsizeoutput_151a.jpeguusi sisäänkäynti.jpgfullsizeoutput_151c.jpeg