BabyAfro

Iloisen reipasta ja helppoa afrotanssia

Sisältö
Afrotunnit ovat energisiä, tehokkaita ja hauskoja tanssitunteja, joilla kunto kohoaa, niska-hartia-seudun jumit avautuvat ja lantion liikkuvuus lisääntyy. Tunneilla opetellaan kehon käyttöä, rytmiikkaa ja helppoja tansseja. Tunnilla tehdään myös keskivartaloa vahvistavia liikkeitä sekä venytellään.

Kohderyhmä
Aiempaa kokemusta afrosta tai tanssitaitoa ei tarvita. Vauva voi olla mukana menossa kantoliinassa tai -repussa, sylissä tai lattialla. Varsinaisia vauvoille tarkoitettuja liikkeitä ei ole, vaan lapsi tanssii vanhemman mukana. Pienempi vauva voi hyvin myös nukkua tunnin aikana tai makoilla lattialla.

Vaikutukset
Afrotanssi on kokonaisvaltaista aerobista liikuntaa, jota jokainen voi tehdä oman kuntonsa mukaan. Moni on saanut siitä avun hartianseudun ongelmiin ja jännityksiin. Tanssista hyötyvät sekä aikuinen että lapsi. Aikuinen saa hyvää liikuntaa ja tapaa muita vanhempia. Tanssiminen rentouttaa ja virkistää mieltä. Kantoliinassa tai sylissä mukana ollessaan pienikin vauva aistii liikkeen ja samalla tasapaino ja liikeaisti kehittyvät. Tanssiminen yhdessä kehittää myös aikuisen ja lapsen välistä vuorovaikutussuhdetta.

Tervetuloa mukaan nauttimaan yhteisestä liikunnasta vauvan kanssa!


Ajankohta: katso aikataulusta
Ilmoittautuminen: www.kirppanat.fi/ilmoittautuminen

afrotanssi helsinki babyafro.jpg