BabyBarreTehokasta ja hauskaa liikuntaa 
yhdessä vauvan kanssa

Kirppanoiden BabyBarre -tunneilla pääset tutustumaan uutuuslaji Barreen yhdessä vauvasi kanssa. Barre on baletin harjoitteisiin pohjautuva liikuntalaji, jossa haastetaan erityisesti keskivartalon lihaksia, reisiä ja pakaroita. Baletin lisäksi tunneilla on elementtejä joogasta ja pilateksesta. Aiempaa tanssitaustaa tai osaamista ei edellytetä, kaikki liikkeet tehdään aina omaa kehoa kuunnellen. BabyBarressa vauvat voivat olla osan tunnista mukana kantoliinassa tai -repussa, mikäli vauva sellaisessa viihtyy. Toki vauva voi olla myös sylissä tai lattialla lelujen tms. kanssa.

 Voit hyvin osallistua, vaikka sinulla olisi vatsalihasten erkaumaa tai lantionpohja ei olisi vielä palautunut raskaudesta / synnytyksestä. Tunneille ei tehdä hyppyjä eikä vaikeita koreografioita. Liikkeitä tehdään sekä seisten tangolla, että mattotasolla. Vauvalle voi ottaa mukana oman viltin ja leluja.

Paikka: Kamppi, Annakatu 29 B
Ohjaaja: Sonja Toivola (äitiys- &lantionpohjan fysioterapeutti, imetysohjaaja & International Ballet Barre Fitness Association -ohjaaja)
Ajankohta: katso aikataulusta
Ilmoittautuminen: www.kirppanat.fi/ilmoittautuminen

 

barre

baby barre sali helsinki.jpg