BabyJooga

BabyJooga on 5 kerran kokonaisuus, joka tarjoaa pehmeän ja turvallisen tavan aloittaa palauttuminen odotusajasta ja synnytyksestä. Kurssilla joogataan yhdessä vauvan kanssa ja joogatessa myös vahvistetaan yhteistä vuorovaikutusta vauvan kanssa. Kurssilla tehdään helppoja liikkeitä, asentosarjat ovat lempeitä ja terapeuttisia.

Tunneilla pyrimme palauttamaan keskivartalon tuen ja löytämään syvät lihakset koko lantion alueelta sekä linjaamme ryhtiä paremmaksi. Teemme voimaa ja virkeyttä tehostavia harjoituksia, joiden tavoitteena on saada lisää energiaa arkeen. Kurssilla teemme myös rentoutumisharjoituksia.

Olet tervetullut kursseille heti synnytyksen jälkeen (0-4 kk) tai muutamien kuukausien jälkeen (4-8 kk). Kurssi sopii myös sektion jälkeen. Tunnit sopivat hyvin myös miehille, eli mukaan tunnille ovat tervetulleita myös isät vauvoineen. Vauvat saavat tulla moniin liikkeisiin mukaan tai aikuisen halutessa vauva voi olla viltillä vieressä. Tunneilla on hyväksyvä ilmapiiri, ja voit halutessasi vaikka syöttää vauvaa kesken tunnin tai vaihtaa vaipan.

Kaikki äidit, isät  ja vauvat ovat tervetulleita aikaisemmasta kokemuksesta riippumatta. Tervetuloa mukaan! 

IMG-7209.jpg