Hyvän Olon Jooga


Unelmana omaa aikaa arjen kiireen keskellä rentoutuen ja kehoa vahvistaen? Tee unelmasta totta ja tule Hyvän Olon Jooga-kurssille!

Kurssilla tutustut omaan hengitykseesi läsnäolon, rentoutumisen sekä hengitystekniikoiden avulla. Harjoittelet klassisia joogaliikkeitä eli asanoita ja opit linjaamaan kehon anatomisesta näkökulmasta turvallisesti oikein. Mukaillen aurinkotervehdys -sarjaa asanoista luodaan virtaavia liikesarjoja hengityksen avulla.

Kurssilla yhdistellään eri hathajoogan tyylejä. Kaikilla tunneilla harjoitetaan kokonaisvaltaisesti dynaamisia ja lempeitä kehonliikkeitä, jokaisella tunnilla on myön oma teemnsa, jonka ympärille ohjelma rakentuu. Harjoitteet vahvistavat kehon voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja tasapainoa sekä rauhoittavat mieltä.

Tämä kurssi on suunnattu aloittelijalle tai jo hieman joogaan tutustuneelle harjoittelijalle. Tai sinulle jolle liikunnan harrastamisesta on jo tovi aikaa. Opetus on pienryhmäopetusta ja tunnilla edetään rauhallisesti eteenpäin. Kurssin jälkeen omaat hyvät perustaidot Hyvän Olon Jooga -jatkokurssille. Mukaan tunnille tarvitset mukavat vaatteet, kenkiä et tarvitse. Salilta saat joogamaton lainaksi, mutta toki voit tuoda oman maton halutessasi sekä pienen pyyhkeen alustan suojaksi.jooga helsinki
Jooga edistää terveyttä ja lisää onnellisuutta, mutta sen lisäksi
se pitää mielen virkeänä ja auttaa suhtautumaan elämään myönteisesti.