Usein kysyttyä

Saamme päivittäin paljon viestejä, joten luethan ensin läpi nämä useimmin kysytyt kysymykset, josko niistä löytyisi vastaus mieltäsi askaruttavaan asiaan.

Vauvani on 6 kk. Kumpi ryhmä olisi meille parempi, 0-6 kk Vauvajumppa vai 7 kk+?

Osa Vauvajumppa -ryhmistä on jaettu kahtia, 0–6 kk ja yli 7 kk. Vauvajumppien ikäsuositukset ovat vain suuntaa-antavia, joten jos lapsesi ikäryhmän mukainen ajankohta ei teille sovi, voitte hyvin osallistua myös toiseen ryhmään. Ohjaaja antaa Vauvajumpassa aina vaihtoehtoja liikkeistä ja kanto-otteista. Pienempien ryhmässä vauvat ovat yleensä vielä enimmäkseen paikallaan, kun taas isompien ryhmässä lapset ovat jo liikkuvampia. 

Onko *-ryhmässä tilaa ja jos tunnit ovat jo alkanet, voiko kesken kauden tulla mukaan? Pitääkö kuitenkin maksaa täysi kausimaksu?

Kaikkien ryhmien tilanteen näet, kun rekisteröidyt ja kirjaudut sähköiseen ilmoittautumispalveluumme. Ryhmään voi hyvin tulla mukaan myös kesken kauden. Vaikka ryhmä olisi täynnä, kannattaa ilmoittautua jonoon, sillä ryhmien tilanteet elävät kauden aikana. Hinta on aina jäljellä olevien kertojen mukaan.

Voinko osallistua 2. kurssille, jos en ole käynyt 1. kurssia?

Numerot kurssien yhteydessä eivät kuvaa vaikeusastetta tai tasoa, vaan ne kertovat vain siitä, kuinka mones kurssi on kyseessä kauden aikana. Mikäli haluaa osallistua esim. BabyAfroon koko kaudeksi, voi ilmoittautua sekä I että II-kursseille. PhysioPilateksen II-kurssille voi tulla, vaikkei olisi aiemmin harrastanut Pilatesta tai käynyt I-kurssilla.

Minulta jää tänään odottavien PhysioPilates välistä. Mahtuisiko sen korvaamaan torstain ryhmässä?

PhysioPilates- ja MammaJooga-ryhmien korvaavia kertoja voi varata sähköisen varauspalvelumme kautta. Valitse ilmoittautumisen tyypiksi “Ilmoittautuminen korvaavalle tunnille”. Edellytyksenä korvaamiselle on, että olet ilmoittanut omasta poissaolostasi sähköpostitse viimeistään poissaoloa edeltävänä päivänä klo: 18.00 mennessä.

Onko teillä tarjolla Pilates-viikkotunteja synnyttäneille? Entä milloin seuraava kurssi alkaisi?

Aikataulumme ovat nähtävillä Tule mukaan -osiossa. Viikkotunneilla tarkoitetaan ryhmiä, jotka kestävät kauden alusta loppuun saakka kevätkaudella (15 krt, syyskaudella 12 krt). Kurssit taas kestävät vain osan kaudesta, 4–6 krt. Kurssien tarkat alkamis- ja loppumispäivät näkyvät sähköisessä ilmoittautumispalvelussamme.

Ilmeisesti BabyJooga-kurssille ei enää mahdu? Kurssi on jo alkanut, ja näytin olevan varasijalla, mutta kovasti kiinnostaisi osallistua.

Ryhmiimme otetaan rajallinen määrä osallistujia kaikkien viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi. Ensimmäisten tuntien jälkeen ryhmään saatetaan ottaa lisää osallistujia, jos näyttää siltä että ryhmässä on tilaa. Otamme lisää osallistujia jonotusjärjestyksessä ja ilmoitamme vapaasta paikasta joko puhelimitse tai sähköpostilla.