Yhteistyössä

Casall_logo.JPG

PP_logo_ver_01_02_valkoinen_tausta-1.png

aate_handmade.jpg


ipanainen-logo-minttuvalkoinen-72ppi.jpg

Ipanaisen myymälä ja lastenkirppari Hakaniemessä

Lastentarvikkeiden verkkokauppa ja myymälä Helsingissä Hakaniemessä. Myymälästä löytyy arkea helpottavia lastentarvikkeita, äitiystuotteita sekä kattava valikoima kantovälineitä, kantotakkeja ja muita kantamisen varusteita. Myymälässä on saatavilla kantoliinaohjaajan asiantuntevaa opastusta kantovälineen valintaan ja kantamisen kysymyksiin. 

Myymälässämme toimii myös kirppari , jonne voit tuoda vaivattomasti myyntiin pieneksi jääneet lastenvaatteet ja muut tarvikkeet sekä vuokraamo, josta saat lainattua muun muassa kantorepun, TENS-laitteen tai synnytysammeen.Nosh_Organics.jpg

Nosh Organics pukee lapset ekologisiin ja huippulaadukkaisiin design-vaatteisiin. Ensimmäinen Nosh Organics mallisto ilmestyi 2010. Nosh Organics on kotimainen tuotemerkki, jonka omistaa helsinkiläinen perheyritys Nosh Company Oy.

Kaikki printtikuosit ja tuotteet ovat kotimaista designia ja vaatteet valmistetaan Portugalissa. Nosh Organics tuotteiden valmistukseen käytetään vain luomupuuvillaa. Ekologisuutta arvostavilla vanhemmilla on vihdoinkin mahdollisuus pukea lapsensa iloisiin ja korkealaatuisiin design-vaatteisiin!

Bebelane.jpg

Bebelanesta löytyy kauniita vaatteita odotuksen ajalle, jotta tulevat äidit voivat tuntea itsensä kauniiksi ja naisellisiksi kasvavan masun kanssa. Kaikki tuotteet ovat saatavissa netin kautta, jotta shoppailu onnistuu jokaiselta voinnista ja sijainnista riippumatta. Verkkokauppa on auki 24/7, joten voit shopata silloin kun sinulle parhaiten sopii.

DoGood.jpg

DoGood tarjoaa laadukkaita kuntoutusalan palveluita. DoGoodin kokeneella henkilökunnalla on erityistä osaamista tuki- ja liikuntaelinongelmien kokonaisvaltaisessa kuntoutuksessa, alaraajaongelmissa, urheilufysioterapiassa sekä leikkausten jälkeisessä kuntoutuksessa. Vastaanotto toimii samoissa tiloissa Kirppanoiden Pilates-salin kanssa, Helsingin keskustassa.
 

Aima.jpg

ÄIMÄ ry:n perustivat kolme synnytysmasennuksen kokenutta äitiä vuonna 1998. Yhdistyksen tehtävänä on tarjota vertaistukea äideille ja heidän läheisilleen ympäri Suomen. Perustajajäsenet olivat henkilökohtaisesti kokeneet, miten vaikeaa oli saada tukea ja ammattiapua sairauteen. Näin ajatus tuen ja kokemustiedon eli vertaistuen tarjoamisesta synnytyksen jälkeisestä masennuksesta kärsiville äideille ja heidän perheilleen syntyi.

Yhdistys tarjoaa vapaaehtoisvoimin vertaistukea puhelinpalvelun, sähköpostin sekä jäsenlehden välityksellä. ÄIMÄ ry järjestää myös tapaamisia ja koulutusta jäsenilleen. ÄIMÄ toimii ammattiavun rinnalla täydentävänä palvelumuotona.